Helaas gaat Mirjam Kreulen ons per 1 februari verlaten.

Zij heeft het naast haar nieuwe baan en opleiding te druk om ook bij ons te blijven.

Wij wensen haar heel veel succes en bedanken haar voor de zeer prettige samenwerking.

Per 1 februari komt Pieter van Vliet bij ons in dienst. Hij stelt zich in onderstaand bericht even aan u voor.

Mijn naam is Pieter van Vliet, en ben bij uw huisarts werkzaam als Praktijk-ondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg. (POH GGZ)

Het is mijn taak om op verwijzing van de huisarts met u in gesprek te gaan wanneer er aanwijzingen zijn voor psychische klachten. De conclusies van het onderzoek zal ik op een open manier zowel met u, alsook met uw huisarts bespreken. Ik geef na onderzoek advies of de begeleiding / behandeling naar inschatting binnen de huisartspraktijk kan worden uitgevoerd. Het kan ook zijn dat geadviseerd wordt om u voor aanvullend onderzoek of behandeling specialistisch te verwijzen. Ik werk in het proces van onderzoek en (kortdurende) behandeling nauw en transparant samen met uw huisarts. Ik streef er naar om in het werken met mijn cliënten, waarachtig en respectvol in contact zijn, en de menselijke maat voorop te laten staan.

Ik ben een gedreven en breed opgeleide ‘GGZ specialist’ met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van onderzoek, diagnostiek en behandeling binnen alle leeftijdscategorieën. (jeugd, volwassenen en ouderen) Ik werk zowel individueel, alsook met partnerrelaties en gezinssystemen. Ik werk vanuit een brede ervaringsachtergrond in zowel de acute psychiatrie (7 X 24 uurs Crisisdienst) alsook in de volle breedte van het specialistische ambulante GGZ zorgaanbod.

pieter van vliet